Werkplaats

Als allround en universeel garagebedrijf is Garagebedrijf Check bekend met alle merken en typen auto’s. Je kunt dus met elke auto bij onze werkplaats terecht, welk onderdeel er ook nodig is. Altijd met behoud van fabrieksgarantie.

Omdat wij weten dat je jouw auto liever niet wilt missen, bieden wij je op afspraak ook haal- en brengservice of een leenauto aan. Wil je hier gebruik van maken? Laat het ons weten als je een afspraak maakt en vraag ons naar de voorwaarden.

Cxp Werkplaats

Specialismen

Garagebedrijf Check staat voor je klaar. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in:

Aankoopkeuring
Wil je een tweedehandsauto kopen? Laat dan vooraf een aankoopkeuring uitvoeren. Zo ben je er zeker van dat de auto in goede staat verkeert.

Accu-controle
Start jouw auto niet goed meer? Kom langs voor een controle van je accu.

Aircoservice
De airco in jouw auto kun je bij ons laten nakijken, onderhouden en/of repareren. Wij hebben de juiste apparatuur in huis voor complete aircoservice.

APK
Tijd voor de APK? Onze keurmeesters doen de APK volgens de voorschriften van het RDW.

Bandenservice
Voor autobanden ben je bij Garagebedrijf Check ook aan het juiste adres. Wij hebben een ruime voorraad topmerk banden voor diverse merken auto’s. Daarnaast hebben wij de juiste apparatuur om ze te monteren, balanceren en uitlijnen.

Diagnose
Brandt er een waarschuwingslampje of zie je een storingsmelding? Neem contact met ons op voor een snelle diagnose. Dan verhelpen wij het defect of de storing voor je. Heb je een nieuwere auto? Ook de modernste computertechnologie in de nieuwste auto’s is geen probleem. Met uiterst moderne uitleesapparatuur kunnen wij alle problemen oplossen.

EV en hybride
Wij zijn ev-pro en zijn daarmee jouw vertrouwde specialist voor alle elektrische en hybride auto’s. Onze ev-pro specialisten zijn getraind en gecertificeerd volgens de geldende NEN 9140 norm. Ook zijn alle benodigde speciale gereedschappen en apparatuur aanwezig in de werkplaats.

Onderhoud
Wij voeren onderhoud uit aan elk merk auto met behoud van fabrieksgarantie. Je kunt bij ons terecht voor een kleine en grote beurt. Laat je een grote beurt en een APK tegelijkertijd uitvoeren, dan is de APK gratis.

Occasions
Wij verkopen occasions van verschillende merken. Bekijk onze online showroom.

Pechhulpservice
Bij ons kun je heel voordelig en soms zelfs gratis MobiliteitService afsluiten. Zo ben je 24/7 verzekerd van pechhulpservice en vervangend vervoer in 44 landen in Europa. En ben je snel weer onderweg.

Remmen
Rijd nooit door met slecht werkende remmen. Dit is onveilig en zorgt voor hoge reparatiekosten. Zorg daarom dat je tijdig je remmen laat controleren, zodat het remsysteem geen aanvullende schade veroorzaakt.

Reparatie
Wij repareren jouw auto vakkundig en met behoud van fabrieksgarantie. Daarbij maken we uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten van originele kwaliteit.

Ruitherstel
Heb je ruitschade? Wij repareren de schade vakkundig voor je. Indien de ruit niet te repareren is, vervangen we de beschadigde ruit in overleg met jou.

Schadeherstel
Heb je schade aan je auto? Garagebedrijf Check helpt en adviseert je graag. Wij verzorgen een professionele inspectie en schadeherstel aan je auto.

Transmissie spoelen
Het is belangrijk de automatische versnellingsbak van je auto regelmatig een goede servicebeurt te geven door de bak te spoelen, het filter te vervangen en de olie te verversen.

Transport
Heb je transport nodig, bijvoorbeeld voor reparatie bij pech? Wij bieden transportservice. Vraag ons naar de voorwaarden.

Uitlijnen
Wanneer je auto tijdens het rijden naar een bepaalde kant trekt of er werkzaamheden zijn verricht aan de besturing van je auto, is het essentieel om je auto opnieuw te laten uitlijnen. Wij helpen je graag.

Zomer- en wintercheck
Het hele jaar door onbezorgd en veilig de weg op? Tijdens de zomer- en wintercheck controleren wij jouw auto op de belangrijkste punten.

Plan een afspraak

en ga weer veilig op weg